Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία Β. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ – Δ. ΡΟΠΟΔΗΣ Ο.Ε. (A & R constructions) ιδρύεται το 2003 από τον Αρβανίτη Βασίλειο αρχιτέκτονα-μηχανικό και Ροπόδη Δημήτριο πολιτικό μηχανικό . Ο Αρβανίτης Βασίλειος δραστηριοποιείτε στον χώρο της κατασκευής από το 1983 και ο Ροπόδης Δημήτριος από το 1996 .Όλα αυτά τα χρόνια τα έργα που έχουν υλοποίηση διασφαλίζουν την ποιότητα ζωής του πολίτη, την προστασία του περιβάλλοντος και συνδυάζουν της ποιότητα κατασκευής με την σύγχρονη αισθητική.

Η συνέπεια, η ποιότητα και ο σεβασμός προς τον πελάτη, αποτέλεσε την μεγάλη επιτυχία της εταιρείας, με αποτέλεσμα την συνεχή μας ανοδική πορεία στα δύσκολα αυτά χρόνια του κλάδου μας. Η άριστη τεχνογνωσία του αντικείμενου, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε συνδυασμό με την άρτια δομημένη οργανωτική μας λειτουργία μας καθίστα από τους πιο εμπείρους και αξιόπιστους στον χώρο. Σήμερα, η εταιρεία συνεργάζεται με μια σειρά έμπειρων και άρτια καταρτισμένων συνεργειών έτσι ώστε η ποιότητα των κατασκευών μας να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

H A & R constructions από την ημέρα της ίδρυση της έως και σήμερα έχει μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων οι οποίες είναι:

  • Κατασκευές νέων κτιρίων
  • Αναστηλώσεις-αναπαλαίωση διατηρητέων κτιρίων
  • Ανακαινίσεις-αλλαγή χρήσης τραπεζών, κτιρίων γραφείων και κατοικιών
  • Πολυτελείς κατοικίες
  • Εξοχικές κατοικίες
  • Ξενοδοχειακές μονάδες

Η εταιρεία δραστηριοποιείτε κυρίως στη Αττική όμως η ευελιξία της και το δίκτυο των συνεργατών της την κάνουν άμεσα ανταγωνίσιμη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η εταιρεία έχει ένα πολύ μεγάλο πελατολόγιο. Σε αυτό υπάρχουν ιδιώτες , φορείς του δημοσίου, ανώνυμες εταιρείες και τραπεζικά ιδρύματα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους εξής: ODEON Α.Ε. , Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΤΣΙΑΒΑΣ Α.Ε., INTERAMERICAN, METLIFE, AXA, OPENBET, ELECTROLUX, XEROX, κ.α.

Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχείς βελτίωση των παροχών της προς τους πελάτες της, η συνεχείς προσαρμογή στις νέες εξελίξεις που λαμβάνουν τόπο στην χωρά μας με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, την εξέλιξη του τομέα στην εξοικονόμηση ενέργειας και την τήρηση των κανόνων περιβαλλοντικής προστασίας.